Author
Osnivač sajta - AMT»MetalHead
Glasanje - UF BabyR liga - vozaci Glasajte za vozaca koji ce biti najbolji medju jednakima
Slobodno obrazlozite glasanje
Posted: Thu Aug 07, 2008 12:11 pm
MetalHead
Evo i ovde da postavim svoju prognozu...
Vozac koji ce biti najbolji medju jednakima, a po mojoj proceni i jedan od veeeelikih kandidata za osvajanje titule, je novi AMT clan - Ladinho.
Kada je on na serveru svi ostali se bore samo za to ko ce biti prvi koji je izgubio...
Jedinu rezervu koju ostavljam, jeste to sto ga nisam video u direktnom okrsaju sa Milosem (MilosNE).
Mislim da ce prstati u AMTu samo tako dok traje ova liga
Svi za jednog... ma svako za sebe!
Zdrava konkurencija je majka napredovanja!
Posted: Thu Aug 07, 2008 12:31 pm
RabbiT
AMT»RabbiT
Ja glasam za sermilana,pre svega zato sto imam dosta poverenja u njega i ako se dobro spremi nema ko da mu parira...
Samo napred!!!
Posted: Thu Aug 07, 2008 12:47 pm
Ladinho
Ja glasam za Wlayca, kao iznanedjenje , sermilan, nesa, vule i djeran su iskusni lisci , uvek konkurentni, Milos je vec nesto drugo...al ga nema veceras
Sto se mene tice , dobar sam za hotlap, nisam bas nesto u trci, videcemo, obaveze , stres i posao cine svoje, moram da se potrudim da uopste veceras stignem na vreme
Posted: Thu Aug 07, 2008 3:50 pm
DJeranDOS
AMT»DJeranDOS
Joined: 17 Aug 2006 Posts: 259 Location: Novi Beograd, Srbija
Novi član pobeđuje 100% Ladinho za precednika
Ume on to da odradi kako treba, samo da se skoncentriše.
GOGOGOGO svi
Posted: Thu Aug 07, 2008 6:16 pm
niikoolaa
AMT»niikoolaa
Ja sam veliki navijac oka moga crnog neposlusnog, da ne kazem Ladinha, i ne sumnjam da ce da bude ekstra sto se tice ove lige jer mu izgleda leze ovi spori penzionerski automobili... A sto se tice koncentracije, s obzirom kojim se poslom bavi, ne sumnjam da ce da dovuce sleper Acutil Fosfora i da ce sve da bude ok sto se tice koncentracije, jedino ako iste ne ode u pravcu neceg drugog, tipa predivnih zenskih delova tela i te fore... Aj pa tako, mi obicni smrtnici vas pratimo
Posted: Thu Aug 07, 2008 7:40 pm
sermilan
AMT»sermilan
Hvala Zekane na poverenju, al' ja se ne bih kladio na mene ovde .
Jednostavno, trke se održavaju u mnogo nezgodno vreme, kad klinac divlja po kući . Ovu ligu ne shvatam previše ozbiljno, pa ni ne vežbam baš predano, samo koliko treba da se solidno odvozi .
Posted: Thu Aug 07, 2008 10:58 pm
Vule
AMT»Vule
Ja sam stavio pare na Ladu mada bih da moze odigrao duplu sansu na Milosha! Neko od njih dvojice ne da ce biti najbolji AMT-ovac vec ce siguran sam osvojiti i ligu!
Posted: Thu Aug 07, 2008 11:37 pm
Milos03
AMT»Milosº³
uf tesko pitanje... dao bi pare na ladinha ali cu da glasam za mog team m8-a wlayca... ali ne zaboravite djeru koji je trenutno najbolji amt-ovac i moze lako da osvoji ovaj kup
Go Go Go AMT!!!
Posted: Wed Aug 20, 2008 1:14 pm
fadeaway
Ja mislim da je najbitnije da Lado nema breme favorita.. a za ostalo ce lako
Posted: Wed Aug 20, 2008 7:06 pm
Misa
AMT»misa555
Moj glas ide Wlaycu zasto? Zato sto Lado treba da vozi IGTC a ne da se ovde z.......a
Posted: Wed Aug 20, 2008 7:32 pm
Ladinho
Misa wrote: Moj glas ide Wlaycu zasto? Zato sto Lado treba da vozi IGTC a ne da se ovde z.......a
Sve si u pravu
Ma ne vozim ja ozbiljno ovu ligu, ne stavljajte pare na mene , Milos kad uzme komp bice odlican kao i uvek , a ja i Misa cemo da se bavimo ozbiljnim trkanjem ..
Posted: Wed Aug 20, 2008 9:43 pm
sermilan
AMT»sermilan
Ja glasao za Ladinha . Valjda se opametio od prošlog puta, pa će sad na vreme da pobegne ostalima, da ne ulazi u gužvu. A ako se ponovo bude zajebavao, tu je večito konstantni Djera koji će odmah da ga smaže za doručak .
Ne bih se kladio na mene, zato što imam vrlo malo vremena za vežbanje, paaa....
Inače... predviđam silne karambole na SO-u, zato želim sreću svim AMT-ovcima da se na qual plasiraju što bolje, da izbegnu noobove otpozadi, a mi ćemo se već džentlmenski nadmetati među sobom, bez obzira kojem od ova tri tima pripadali (ili bili solo, kao mr. Ladinho) .
Posted: Thu Aug 21, 2008 11:37 am
NeSHaZ
AMT»NeSHaZ
Posto nisam kockar, ja bi onda da odigram na sigurno - glasam za Djeru i Almost Racers
Steta za Milosa i za ovu trku sto nije na vreme odvezo pred-quali, bilo bi mnogo zanimljivije... Ovako, moracemo moj kolega i ja da se potrudimo da ih stignemo/prestignemo (makar i izgubio na kladionici )
Posted: Fri Aug 22, 2008 9:48 am
MetalHead
Vule nas sve zaje*ao
Bravo Vule!!!
Posted: Fri Oct 31, 2008 10:52 am
Display posts from previous: All Posts 1 Day 7 Days 2 Weeks 1 Month 3 Months 6 Months 1 Year Sort by: Post Time Post Subject Author Ascending Descending