www.AutoMotoTrke.net Forum Index www.AutoMotoTrke.net
 Web Portal za ljubitelje AutoMoto Trka! 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 RegisterRegister   Log inLog in 
The time now is Thu Sep 09, 2010 9:01 pm
All times are UTC + 2 (DST in action)
View posts since last visit
View unanswered posts
 Forum index » Simulacije vožnje » AutoMotoTrke.net Sim Racing Team
Moj sajt:)
Moderators: AMT Sim Racing Team - Moderatori
Post new topic   Reply to topic View previous topicView next topic
Page 1 of 2 [16 Posts]   Goto page: 1, 2 Next
Author Message
MilanGT
AMT»MilanGT
AMT»MilanGT

Moj sajt:)

Prvo da se izvinim sto postujem ovde, ali bih stvarno voleo da cujem vase komentare, a posto ja licno veoma retko obilazim ostale delove foruma, ovo je jedini nacin da budem kol'ko-tol'ko siguran da ce vecina videti temu bruka
Napravio sam svoju prezentaciju (portfolio) gde sam predstavio radove na polju arhitektonske 3d vizuelizacije. Sajt sam uradio preko googlepages-a koji je dosta lak za upotrebu (sto mi je i trebalo jer nemam pojma sa sajtovima) i nudi 100MB prostora (vise nego dovoljno za moj tip sajta).
Nije jos gotov - treba da sredim galerije i jos neke stvarcice, ali nadam se da ce vam se svideti makar moji radovi ako nista drugo smesko
Naravno, komentarisite sve sto vam se svidja ili ne svidja, svaka sugestija je dobrodosla smesko
Adresa sajta je: http://milanmilasin.googlepages.com/
Nece raditi ako ispred ukucate "WWW." tuzan

PS: Nekako mi se poklopilo prelazenje u AMT sa mojom ogromnom zainteresovanoscu za 3D, tako da veoma malo ili nikako ne vozim, vec mnogo vremena posvecujem usavrsavanju rada u Max-u. To je razlog sto me nema na serverima, ali zato redovno posecujem forum mig

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 2:49 am
  View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger    Back to top 
MetalHead
Osnivač sajta - AMT»MetalHead
Osnivač sajta - AMT»MetalHead

WOW! zaprepascen

Odlicno si odradio sajtic, a radovi su ti fenomenalni!
Pogotovo ova vizuelizacija na naslovnoj strani! Svaka cast! Ovo je odlicna fora za prikazivanje kako ce izgledati neki novi objekat u okruzenju a da jos i nije izgradjen... stvarno sam ostao bez reci gledajuci tu animaciju.

Imas moju podrsku a ako treba neka pomoc samo reci!

bravo2

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 10:16 am
  View user's profile Send private message Visit poster's website    Back to top 
konchy
V.I.P.

I mene je oduševilo. Zaista interesantno.

Dalo mi je ideju. Već nedeljama se lomim u kako da preuredim kapiju na kući, a nisam se setio da to pokušam u animaciji. Kako je moćno kada ti vidiš kako će to ispasti.

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 10:35 am
  View user's profile Send private message    Back to top 
MilanGT
AMT»MilanGT
AMT»MilanGT

veoma srecan veoma srecan veoma srecan Hvala veoma srecan veoma srecan veoma srecan
Treba da me vidite sada koliki ste mi osmeh izmamili veoma srecan
Bas mi MNOGO znace vasi komentari veoma srecan

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 5:22 pm
  View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger    Back to top 
sumil
Član redakcije

Obzirom da si napomenuo da nemas pojma sa sajtovima, ocekivao sam nesto mnogo gore, no sajt mi deluje veoma lepo dizajniran, a i poptuno odradjuje namenu.

gif sa home page-a je odlican, a i radovi su lepi (steta sto nisi svuda ubacio teksturu, no verovatno nije bila potrebna)

eto toliko od kikindjanina za kikindjanina.

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 5:32 pm
Janko

Odlicno! E imam jedno pitanjce: Koju graficku koristis?Jel neku "QUADRO" ili "FIRE GL"?Kazi mi ako zelis koju koristis,bas me inteesuje smesan si

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 8:08 pm
  View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger    Back to top 
Mixa

Ova slika na prvoj strani je lokacija vrlo blizu mene. Slikano pre par godina plazz

PostPosted: Tue Apr 08, 2008 8:49 pm
  View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website    Back to top 
MilanGT
AMT»MilanGT
AMT»MilanGT

Hvala svima veoma srecan

@ sumil: Slike bez texture su takve jer je tim klijentima bio potreban samo model objekta zbog same arhitekture. Slike one Vile u CG su trebale da izadju u nekom casopisu za arhitekturu u CG, ali ne znam da li su ih na kraju i ubacili.
Ti si iz Kikinde? zaprepascen Pa jel me mozda znas? Koje si godiste? Kako se zoves? veoma srecan

@ Janko: Sad ces da padnes sa stolice mig : koristim prastarog Radeona 9200 sa 128MB memorije veoma srecan LOL veoma srecan Ali bar radi na 128bit-a - u to vreme je bila i slabija verzija koja je radila na 64bit-a veoma srecan Nije toliko bitna graficka, ona sluzi u samom radu u Max-u i nekako uspevam da se izborim sakrivajuci delove modela na kojima ne radim u tom trenutku. Vise me zeza procesor zbog renderovanja jer tada samo od njega zavisi brzina - Athlon 2000+ na 1.6mhz tuzan Planiram uskoro da menjam masinu mig

@ Mixa: Slikano je skoro... sad pred novu godinu 2007-2008. To je ugao ulica Maxima Gorkog i Dubljanske, ali na zalost nece graditi tamo tuzan Ne znam zasto su odustali na kraju.

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 1:37 am
sumil
Član redakcije

MilanGT wrote:

Ti si iz Kikinde? zaprepascen Pa jel me mozda znas? Koje si godiste? Kako se zoves? veoma srecan

Suvajdzin Milivoj (`87), mislim da se ne poznajemo, vise detalja ako zelis mozes da pitas preko pm da ne opterecujemo temu.

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 10:55 am
Milos03
AMT»Milosº³
AMT»Milosº³

MilanGT wrote:

Slikano je skoro... sad pred novu godinu 2007-2008. To je ugao ulica Maxima Gorkog i Dubljanske, ali na zalost nece graditi tamo tuzan Ne znam zasto su odustali na kraju.

to je kod mene u kraju smesko

slike su ti super bravo

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 5:45 pm
Jovadzic

Radovi su ti COOL, opasan si skinner mig.

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 10:23 am
  View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger    Back to top 
MilanGT
AMT»MilanGT
AMT»MilanGT

Hvala veoma srecan veoma srecan veoma srecan
Na kraju sam video da mi sve stoji ukrivo (malo, ali ipak ukrivo), pa sam morao i html delom da naucim za tabele - u stvari koristio sam vec postojece sablone za tabele, samo sam ih malo modifikovao po mojim potrebama. Sreca moja pa html nije tezak. Sad je sve "in line" mig

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 4:46 pm
fica
Osnivač sajta - AMT»Figuar
Osnivač sajta - AMT»Figuar

Ne stigoh pre da prokomentarišem, sajt je super. Radovi su odlični naročito onaj naslovni, samo tako nastavi, pa da nas iznenadiš uskoro nekim novim radovima.

Samo napred! smesko

PostPosted: Tue Apr 15, 2008 6:43 pm
  View user's profile Send private message MSN Messenger    Back to top 
MilanGT
AMT»MilanGT
AMT»MilanGT

Hvala veoma srecan Bas razmisljam poslednjih dana da onako za sebe uradim neki fantazijski dvorac tipa Minas Tirit iz LOTR-a ili Zimovrel iz "Pesme leda i vatre" ili Notr-dam u Parizu ili dvorac grofa Drakule ili vec tako nesto. Jos uvek skupljam slike sa neta, pa cu videti koji cu mig Mozda bude i Fantast u Novom Beceju mig Najradije bih neki u gotskom stilu - mracan i opasan - meni su ti najlepsi. Bicete obavesteni mig

PostPosted: Tue Apr 15, 2008 8:27 pm
VAMPIRE

No camment. Svaka cast. Prelepi radovi. baci kosku baci kosku baci kosku

Bravo rodjo!

PostPosted: Wed Apr 16, 2008 1:56 pm
  View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger    Back to top 
Page 1 of 2 [16 Posts]   Goto page: 1, 2 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topicView next topic
 Forum index » Simulacije vožnje » AutoMotoTrke.net Sim Racing Team
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum