Author
V.I.P.
Odusevljena sam zbog Brunove pobede, zasluzio je! Vladace on kao i njegov ujak u Monte Karlu kada za godinu-dve dodje u Meklaren!
_________________ Never doubt that a small group of committed people can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has!
Posted: Sat May 24, 2008 12:50 am
Janko
SAm je neke greske napravio...Objasnio mi covek koji je bio u prilici da mu uprilici sastanak sa "glavonjama " iz F1 sveta.
Ako taj covek resi da kaze neku rec neka kaze, ja necu u njegovo ime.
u svakom slucaju sada sam siguran da je sam kriv za ovu situaciju...NAZALOST. a bio bi test vozac F1 sledece godine .....
Posted: Sat May 24, 2008 12:50 am
ikalo
Jutros sam pogledao snimak trke na strimu.
Na pocetku su komentatori ITV4 rekli nesto sto mi je privuklo paznju. Prepricacu ukratko:
"Na startu imamo samo jedan BCN bolid, jer se Milos Pavlovic naglo razbolio.... Valjes je u stvari imao srecu sto se njegov klupski kolega razbolio jer je na kvalifikacijama prilikom udara u zid polomio mjenjac, tako da sad vozi sa njegovim mjenjacem."
zanimljivo zar ne?
Posted: Sat May 24, 2008 1:27 pm
MetalHead
Osnivač sajta - AMT»MetalHead
pa to je zvanicna verzija... da je nesto bolestan ali zbunio me onaj komentar na onom italijanskom koji zapravo potencira da su u pitanju losi rezultati... ali bilo bi glupo izbaciti vozaca nakon kvalifikacija, i ostaviti tim bez zamene... nadam se da je sa Milosem sve ok i da cemo ga jos gledati u GP2.
Posted: Sat May 24, 2008 3:33 pm
Rad-o-ye
V.I.P.
MetalHead wrote: ... ali bilo bi glupo izbaciti vozaca nakon kvalifikacija, i ostaviti tim bez zamene...
Mozda su pale neke teske reci...
Posted: Sat May 24, 2008 3:43 pm
ikalo
A mozda su mu jednostavno rekli "Milose, ti si na kraju kolone. Ovo je Monako, ovdje nema preticanja. Adrian je 4. i treba mu mjenjac...."
Tim je dobio 4. mjesto i prve bodove ove sezone. A da je adrian malo jos popustio na prvom zavoju i izbjegao kaznu, bilo bi jos bodova.
Zakljucak: Tim je Milosevim izostankom dobio mnogo.
E sad, ja samo prenosim komentar koji sam cuo od komentatora sa ITV4, ne znam kakva su pravila, ali me ne bi cudilo da BCN jednostavno nema rezervni mjenjac... Jos ako Milosevi sponzori ne placaju redovno...
Posted: Sat May 24, 2008 5:24 pm
nesa
Član UIA
Koliko znam, Miloš je uvek vozio jednosede i nikada nije imao želju da vozi automobile sa pokrivenim točkovima (DTM. Le Mans...)
_________________ nesa
Posted: Sun May 25, 2008 5:20 pm
Rad-o-ye
V.I.P.
nesa wrote: Koliko znam, Miloš je uvek vozio jednosede i nikada nije imao želju da vozi automobile sa pokrivenim točkovima (DTM. Le Mans...)
Pa cini mi se da nazalost vise nije u pitanju sta on zeli vec koje su mu opcije ostale otvorene. On eventualno moze da bira samo da li ce da se penzionise ili ne - dalje od toga mislim da se vise ne pita puno...
Posted: Sun May 25, 2008 5:32 pm
MetalHead
Osnivač sajta - AMT»MetalHead
Rad-o-ye wrote: nesa wrote: Koliko znam, Miloš je uvek vozio jednosede i nikada nije imao želju da vozi automobile sa pokrivenim točkovima (DTM. Le Mans...)
Pa cini mi se da nazalost vise nije u pitanju sta on zeli vec koje su mu opcije ostale otvorene. On eventualno moze da bira samo da li ce da se penzionise ili ne - dalje od toga mislim da se vise ne pita puno...
Ovo je i Milos sam rekao onomad kada sam ga upoznao a tada je bio u WSbR... tada je rekao nesto u stilu "da vozim ono sto zelim a ne ono sto moram ja bih sada bio u GP2 sampionatu"... to je bilo pre dve sezone...
Posted: Sun May 25, 2008 6:20 pm
nesa
Član UIA
Hteo sam da kažem da bi se Miloš radije penzionisao nego da sedne u automobil koji nije jednosed...
_________________ nesa
Posted: Sun May 25, 2008 8:44 pm
Dragan-F1
Da ironija bude još veća po celom Monaku reklame "Zepter" tj "Zepter" je glavni sponzor GP Monaka u F1... a to košta desetine miliona evra...
a žao ih da izdvoje 2-3 miliona za srpskog vozača...
to je prava sramota! Da Bog da pocrkali dušmani!
Posted: Sun May 25, 2008 10:00 pm
ikalo
Ne znam da li da otvaram novu temu ili da nastavim pricu o Milosevom potencijalnom otkazu ovdje...
ali kako je to sve i "zakuvano" u Monaku, nekako mi je logicno da nastavim ovdje.
Juce i danas se u francuskoj testiraju GP2 bolidi. Za BCN je testirao Andy Soucek. Na zvanicnom sajtu BCN je navedeno da je Adrian Valles otsutan sa testova zbog ucestvovanja na 24h Le Mana, a da su pregovori da Soucek do kraja sezone ostane kao vozac BCN u poodmakloj fazi.
U prevodu, bye bye Milos.
Bilo je lijepo dok je trajalo.
Mislim da su sanse da predje u neki drugi tim minimalne.
Bacio sam jos jedan pogled na rezultate prvog dana. Sa jedim vozacem je jedino jos bio Durango, jer im je drugi vozac povrijedjen. Kako je objavljeno da je prvi Estonac usao u GP2, znaci da ima "viska" vozaca koji bi mogli da budu na "privremenom" radu u Durangu.
Posted: Wed Jun 11, 2008 12:42 pm
Ayrton
romantik wrote: O da, još da to ponovi jednog dana u nekom Mclarenu
Dao bih sve što u životu imam, ruku u vatru ako treba, samo za pobjedu sa Mclarenom u Monacu
Posted: Thu Aug 21, 2008 10:40 pm
Display posts from previous: All Posts 1 Day 7 Days 2 Weeks 1 Month 3 Months 6 Months 1 Year Sort by: Post Time Post Subject Author Ascending Descending